Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου μας!

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου μας.

Τη χαρά μας για την διεξαγωγή της όμορφης εκδήλωσης, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, επιστέγασε η αναγνώριση της 20χρονης δράσης και του έργου μας από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους φορείς της περιοχής μας.

Όλοι οι ομιλητές, με πρώτο τον Δήμαρχό μας κ. Οικονομάκο Γιάννη, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιασεμάκης Γιώργος και Ρούσσης Θωμάς, ανεπιφύλακτα εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι ο Όμιλός μας θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ομόφωνα, και είναι προς τιμήν τους, όλοι αναγνώρισαν ότι οι κτιριακές υποδομές είναι προαπαιτούμενο για την επιβράβευση μιας τέτοιας διαδρομής και με μεγάλη συγκίνηση, τους ακούσαμε να δεσμεύονται και να εγγυώνται, ότι οι εγκαταστάσεις αυτές και ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων Ωρωπού, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Όνειρο όλων μας, είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ναυταθλητικού κέντρου, που θα είναι αντάξιο των συμπολιτών μας και κόσμημα για το Δήμο μας, πόλος έλξης αθλητικών διοργανώσεων σε πανελλήνιο και γιατί όχι σε, ευρωπαικό επίπεδο.

Δική μας δέσμευση είναι ότι, αφού πλέον οι Δημοτικοί μας Άρχοντες αναγνωρίζουν την αξία που θα προσδώσει στον Ωρωπό μας και στους ανθρώπους του, η ανάπτυξη Υψηλού Επιπέδου ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, εμείς, μαζί με όσους διακατέχονται από το ίδιο πνεύμα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πραγματοποίησή αυτού του σκοπού.

Οι προσπάθειες και οι κόποι του συνόλου των μελών του Ναυτικού Ομίλου και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν ως αποτέλεσμα την εκπληκτική πρόοδο και άνοδο των αθλητικών τμημάτων μας, σε σημείο που οι Πανελληνίως αναγνωρισμένες διακρίσεις μας, να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την αρμόδια για το χώρο μας Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δηλώνοντας δημοσίως ότι αποτελούμε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στο Ναυτικό Αθλητισμό.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο!

Τιμώντας μας ιδιαίτερα, στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό, οι:

O Δήμαρχος Ωρωπού κ. Οικονομάκος Ιωάννης

Η Λιμενάρχης Ωρωπού Κα. Ευαγγελία Τσιμπούκη

Ο Πρόεδρος Δημ. Λιμενικού Ταμείου κ. Καμπιώτης Διονύσης

Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Ανυφαντής Κωνσταντίνος

Ο κ. Γιασεμάκης Γιώργος υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Ο κ. Ρούσσης Θωμάς υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιάσκος Ευάγγελος

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λέκκας Ανδρέας

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσεκρετζής Χρήστος

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πέππας Παναγιώτης

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρχος Δημήτρης

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πάντος Βαγγέλης,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Μελέτης Βρούβας, Κα. Βαρνάβα Ελένη, Κα. Κοντογιάννη Αλέκα, κ. Κιούσης Δημήτρης,  κ. Λίτσας Κωνσταντίνος, κ. Αρμυριώτης Γιώργος, κ. Βασιλάκος Παναγιώτης,  κ. Μπόρσης Βασίλης, Κα. Στεργίου Ιωάννα.

Μέλη Τοπικών Συμβουλίων, η Κα Αφθονιάτη Ευαγγελία, και ο κ. Ζαχαράτος Γιώργος

Ο Αντιπρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Ωρωπού κ. Κουτσιβίτης Γιώργος

Από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος κ. Αδαμόπουλος Αριστείδης, και ο ταμίας κ. Μπέης Ιωάννης .

Από τον χώρο του αθλητισμού, ο Μπουγιούρης Αντώνης Παγκόσμιος και Ευρωπαικός Πρωταθλητής ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Laser standard, ο Μίτας Ευθύμης χρυσός πρωταθλητής στην σκοποβολή με παγκόσμιο ρεκόρ, η Ανανιάδου Ευτυχία πρωταθλήτρια και με τον τίτλο της καλύτερης Ελληνίδας στην άρση βαρών γυναικών.

Ευχαριστούμε και όλους τους Συλλόγους και τους αντιπροσώπους των Σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

                   

Οι  ανακαινισμένες εγκαταστάσεις  μας

     

     

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Δ.Σ του ΝαυτικούΟμίλου  Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού, σας προσκαλεί στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 201και ώρα 1:30 μ.μ, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ετήσιος Χορός του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Ομίλου μας !

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με υπέροχη Ελληνική μουσική παρέα με αγαπημένα μέλη , γονείς αθλητές και φίλους γιορτάσαμε και φέτος!

Κέφι, χορός , χαμόγελα στα πρόσωπα ! Εικόνες που θα μας συντροφεύουν την νέα χρονιά που μας υποδέχεται !

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

 

Το Δ.Σ. σας εύχεται

Καλές Γιορτές & Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ του Ομίλου μας προς τον Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου για την φιλοξενία των 7 αθλητών μας των Laser 4,7 στις υπέροχες εγκαταστάσεις τους!

Οι αθλητές μας για περίπου ένα μήνα πραγματοποιούσαν τις προπονήσεις τους στη θαλάσσια περιοχή του Φαλήρου  προκειμένου να εξοικειωθούν με τις ιδιαιτερότητες του Σαρωνικού!

Τις ευχές μας προς το Δ.Σ.  & τους αθλητές του Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου για τη Νέα Χρονιά που μας υποδέχεται , με υγεία και πολλές αθλητικές επιτυχίες!

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου  Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού, σας προσκαλεί στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:00, στο κτίριο του παλιού εστιατορίου Gavas, δίπλα από τον όμιλό μας.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινωνική Προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού στον Παιδικό Σταθμό Σκάλας Ωρωπού

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων Ωρωπού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διεύθυνσης του Παιδικού Σταθμού Σκάλας Ωρωπού, σχετικά με την έλλειψη εξοπλισμού, απαραίτητου για την λειτουργία του, κυρίως στις σημερινές ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες .

Η απόφαση του Δ.Σ,  του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού, να προχωρήσει στην αγορά του εξοπλισμού και στην παραχώρησή του στο Παιδικό Σταθμό, παρά τα οικονομικά προβλήματα που και ο Ναυτικός Όμιλος αντιμετωπίζει, έχει έναν εξαιρετικά συμβολικό χαρακτήρα.

 

Η αλληλεγγύη, μεταξύ των πολιτών, είναι η μοναδική προοπτική για την έξοδο από την κρίση που βιώνει η κοινωνία μας. 

Η δράση ολοκληρώθηκε εν μέσω Χριστουγέννων, με την επίσκεψη εκπροσώπων του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού.

Εκεί, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εορτή, παρουσία όλων των μικρών παιδιών, της διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών λειτουργών και του προσωπικού του Σταθμού, παρέδωσαν τον εξοπλισμό, καθώς και μικρά συμβολικά δώρα στο κάθε παιδί, δίνοντας την υπόσχεση ότι ο Ναυτικός Όμιλος, επειδή γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η οποιαδήποτε προσφορά που απευθύνεται σε παιδιά, θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που ο Παιδικός Σταθμός επιτελεί.

 

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ Ν.Ο.ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ & ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΩΡΩΠΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού, διοργανώνει το  Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, τον ετήσιο χορό του, στο Club Prive Atlantis στον Ωρωπό.

Καλούμε λοιπόν, όλους, φίλους και μέλη του ομίλου μας σε αυτή τη ξεχωριστή βραδιά.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ταμπάκη Βασίλη στο τηλ:693-66.48.999

Σύνθεση Νέου Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού, ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του, μετά τις αρχαιρεσίες της 9/9/2012, όπως αυτή προέκυψε σε σώμα, μετά τη συνεδρίαση της 12/9/2012.

Πρόεδρος : Σκαρής Ιωάννης
Αντιπρόεδρος : Ταμπάκης Βασίλειος
Γεν. Γραμματέας : Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος
Ειδ. Γραμματέας : Μαυραντζάς Αλέξανδρος
Ταμίας : Σκαρής Ιωάννης
Έφορος Ιστιοπλοΐας : Προβελλέγγιος Σπύρος
Έφορος Υλικού : ΑΪβάζογλου Μιλτιάδης
Έφορος Εγκαταστάσεων : Γεροντής Σταύρος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων : Λιθαδιώτης Γιάννης
Έφορος Λιμένος : Αλεξανδρής Αναστάσιος

Το Δ.Σ, θέλει να ευχαριστήσει την απερχόμενη διοίκηση, για το έργο της και ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο του ομίλου μας κ. Λέσση Γεώργιο, ο οποίος  έθεσε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το έργο που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση και να συνεχίσουμε σε υψηλότερο ακόμα επίπεδο.

Το Δ.Σ