Μεγάλες επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Ωρωπού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και άψογη φιλοξενία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου Optimist & Laser 4.7 που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Οι αθλητές του ομίλου μας για άλλη μια φορά απέδειξαν το υψηλό τους επίπεδο!

Ο Λέσσης Τζώρτζης κατέκτησε την 15η θέση στην κατηγορία Optimist &

Οι αθλητές του νεοσύστατου τμήματος Laser 4.7

Μάμαλη Δανάη, Προβελεγγίου Αμαλία και Ταμπάκης Νικήτας, κατάφεραν να προκριθούν στην Εθνική μας ομάδα και να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου Laser που θα διεξαχθεί από τις 6 έως 13 Ιουλίου στην λίμνη Balaton της Ουγγαρίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εκφράζουμε την βαθιά μας εκτίμηση στους προπονητές μας Τριαντάφυλλο Αποστόλου(Optimist) και Θεοδοσιάδη Λάζαρο (Laser 4.7) για τις μεγάλες επιτυχίες που έχουν χαρίσει στον Όμιλο μας !

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPTIMIST-LASER 4.7 2013

Σήμερα, 8 Μάιου 2013,  ξεκίνησαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Optimist & Laser 4.7 που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης στη Παραλία Κατερίνης.

Οι αθλητές μας ξεκίνησαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και κατάφεραν από τις πρώτες κούρσες να δείξουν το ταλέντο και το υψηλό τους επίπεδο.

Οι εγκαταστάσεις φιλοξενίας της αποστολής που είναι εξαιρετικής ποιότητας και το ευχάριστο περιβάλλον διαμονής σε συνδυασμό με τον υψηλό ανταγωνισμό του Πρωταθλήματος θα είναι μια σημαντική και αξέχαστη εμπειρία για όλους!
Χαρακτηριστικά είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν:

Αποτελέσματα 1ης ημέρας:

Αποτελέσματα Optimist.
Αποτελέσματα Laser 4.7.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist & Laser 4.7 2013

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ο. το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και Laser 4.7 το οποίο είναι και πρόκριση για Εθνική Ομάδα θα γίνει στο Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης από τις 07 έως 11 Μαΐου 2013.

Όσον αφορά το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.