Προπονητικό Camp Κεντρικής Ελλάδας

Η αγωνιστική ομάδα του ομίλου μας, αναχωρεί αύριο Σάββατο 29 Ιανουαρίου για τη Λίμνη Ευβοίας, όπου θα συμμετάσχει στο προπονητικό Camp που διοργανώνει η Ε.Ι.Ο σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Λίμνης.

Υπεύθυνος του Camp θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Θανάσης Πινιάρης.

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Κυριακή 23/1/2011 στις 11:00 π.μ στο Café Αίθριο, θα κόψουμε τη πρωτοχρονιάτική πίτα μας.
Η παρουσία σας, θα μας δώσει δύναμη και οι ευχές σας κουράγιο.
Σας περιμένουμε

Ν.Ο.Ε ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΟΥ 2011

Αρχή της νέας Χρονιάς με αγώνα στο Ν.Ο.Ε. Το Σάββατο 8 Ιανουαρίου έγιναν 2 κούρσες και τη Κυριακή 9 Ιανουαρίου 1 κούρσα. Οι κούρσες έγιναν σχεδόν με συνθήκες άπνοιας, που δυσκόλεψαν αρκετά τους αθλητές.

Τελικά Αποτελέσματα

ΑΓΟΡΙΑ – ΠΑΙΔΕΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Θεοφάνεια στον Ωρωπό 2011

Με τη πρέπουσα λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στον Ωρωπό ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι του Ωρωπού.
Ο όμιλός μας, δεν μπορούσε να λείπει και έτσι όλοι οι αθλητές μας έδωσαν το παρόν, προσφέροντας μάλιστα με τα σκάφη τους ξεχωριστό τόνο στην ημέρα.
Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας με περάσματα ανάμεσα στα άλλα σκάφη που είχαν έρθει για να τιμήσουν την ημέρα, έκλεψαν τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, ευχόμενοι σε όλους «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ», αφού στα πανιά τους υπήρχαν τα γράμματα της ευχής.

Προπονητικό Camp Στο Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης

Η αγωνιστική ομάδα Optimist του ομίλου μας, συμμετέχει σε προπονητικό camp που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης την εβδομάδα 3 – 9 Ιανουαρίου 2010.
Η ομάδα μας, θα συμμετάσχει για 3 ημέρες στο camp και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον αγώνα που διοργανώνει ο Ν.Ο.Ε στις 8 – 9 Ιανουαρίου 2010.