Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Optimist 2012

Από τις 17 έως και 21 Απριλίου 2012, ο Ναυτικός Όμιλος Κατοίκων Βουλιαγμένης με την Ε.Ι.Ο, διοργάνωσαν τον αγώνα πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας Optimist 2012.

Οι επιτυχίες των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού συνεχίζονται .

Συγκεκριμένα ο αθλητής του Ομίλου μας  Γεώργιος  Λέσσης (Τζώρτζης) από τις 17 έως τις 21 Απριλίου συμμετείχε μαζί με τους 99 καλύτερους αθλητές και αθλήτριες  από όλους τους Ναυτικούς Ομίλους της Ελλάδας σε ένα αγώνα για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα  Ιστιοπλοΐας OPTIMIST  του 2012 .

Μετά από 7 κούρσες ο αθλητής μας κατέκτησε την 11η θέση και έτσι έγινε ο πρώτος αθλητής του Ομίλου που κερδίζει μια τέτοια διάκριση.   Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η απόδοσή του , σε όλους τους προπονητές και συμμετέχοντες , αφού σε μία από τις κούρσες πήρε την 1η θέση με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.  Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο που ακολουθεί καθώς ο Τζώρτζης με αριθμό GRE 2023 περνάει την 1 σημαδούρα έχοντας αφήσει τους υπόλοιπους συναθλητές του πάρα πολύ πίσω .

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ίδιο και στον προπονητή του Αποστόλου Τριαντάφυλλο , που παρά τις όποιες δυσκολίες και την έλλειψη ικανοποιητικού χρόνου για προπόνηση λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων , κατάφεραν να διακριθούν.

Τα αποτελέσματα της πρόκρισης μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σε αναμονή της τελικής απόφασης της Ε.Ι.Ο. για την κατάρτιση της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοίας OPTIMIST και της πιθανής  συμμετοχής του αθλητού μας στο Παγκόσμιο ή στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα , και μόνο η θέση που κατέλαβε στην πρώτη 12άδα , μας κάνει περήφανους και επιβεβαιώνει την αξία των προσπαθειών όλων μας .

Ελπίζουμε να συνεχίσει και αυτός και οι συναθλητές του να αγωνίζονται με πίστη και επιμονή μέσα από σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων τους .

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μιά φορά δημόσια , όλους όσους μας έχουν στηρίξει ηθικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια , τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους , πρώην και νυν , τους  Προέδρους και τα Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου , πρώην και νυν , τον Λιμενάρχη Ωρωπού ,τους επαγγελματίες της περιοχής μας που παρά την οικονομική κρίση συνεχίζουν την υποστήριξη τους , τον τοπικό τύπο που πάντα προβάλει και προωθεί το έργο μας , καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν βοηθήσει τον Ναυτικό Όμιλο .

4ο Κύπελλο Ευρίπου Ι.Ο.Χαλκίδας

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας, διοργάνωσε στις 31/3/2012 & 1/4/2012 το 4ο Κύπελλο Ευρίπου Νέων.
Ο όμιλός μας, συμμετείχε και σε αυτό τον αγώνα, κατακτώντας για άλλη μια φορά διακρίσεις.
Αναλυτικά:

Κορίτσια:
1η θέση Τσιάλτα Ελίνα.
3η θέση Μάμαλη Δανάη.

Αγόρια:
3η θέση Ταμπάκης Νικήτας

Αναλυτικά τα αποτελέσματα εδώ.