ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Optimist & Laser 4.7

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (http://www.eio.gr), ανακοίνωσε, τις ημερομηνίες διεξαγωγής των περιφερειακών πρωταθλημάτων των κατηγοριών Optimist & Laser 4.7 για το 2013.

Υπενθυμίζεται, πως από φέτος, οι περιφερειακοί αγώνες, αποτελούν πρόκριση για τα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η Ε.Ι.Ο, μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου αγώνα του «Κυπέλλου Ευβοϊκού 2012″, μας εμπιστεύτηκε τη μεγαλύτερη διοργάνωση της περιφέρειάς μας.

Έτσι το Σαββατοκύριακο 30 – 31 Μαρτίου 2013, η πόλη μας, θα φιλοξενήσει το σύνολο των αθλητές της περιφέρειας Ευβοϊκού των κατηγοριών Optimist & Laser 4.7

Αναλυτικά:


Περιφέρεια Ευβοϊκού: 

30- 31 Μαρτίου – Ναυτικός Όμιλος Ωρωπού.


Περιφέρεια ΑΘΗΝΩΝ: 

1η Πρόκριση: 23 – 25 Μαρτίου 2013 – Ν.Α.Σ

2η Πρόκριση: 13 – 14 Απριλίου 2013 – Ν.Ο.Κ.Β


Περιφέρεια ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ :

1η Πρόκριση: 17 – 18 Μαρτίου 2013 – Ν.Ο.Θ

2η Πρόκριση: 13 – 14 Απριλίου 2013 – Ν.Ο.Κατερίνης


Περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:

29- 30 Μαρτίου – Βόλος


Περιφέρεια ΝΔ ΕΛΛΑΔΑΣ:

23 – 25 Μαρτίου 2013 – Λακωνία


Περιφέρεια ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ :

23 – 25 Μαρτίου 2013 – Σύρος


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου  Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού, σας προσκαλεί στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11:00, στο κτίριο του παλιού εστιατορίου Gavas, δίπλα από τον όμιλό μας.

Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κοινωνική Προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού στον Παιδικό Σταθμό Σκάλας Ωρωπού

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων Ωρωπού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διεύθυνσης του Παιδικού Σταθμού Σκάλας Ωρωπού, σχετικά με την έλλειψη εξοπλισμού, απαραίτητου για την λειτουργία του, κυρίως στις σημερινές ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες .

Η απόφαση του Δ.Σ,  του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού, να προχωρήσει στην αγορά του εξοπλισμού και στην παραχώρησή του στο Παιδικό Σταθμό, παρά τα οικονομικά προβλήματα που και ο Ναυτικός Όμιλος αντιμετωπίζει, έχει έναν εξαιρετικά συμβολικό χαρακτήρα.

 

Η αλληλεγγύη, μεταξύ των πολιτών, είναι η μοναδική προοπτική για την έξοδο από την κρίση που βιώνει η κοινωνία μας. 

Η δράση ολοκληρώθηκε εν μέσω Χριστουγέννων, με την επίσκεψη εκπροσώπων του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού.

Εκεί, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εορτή, παρουσία όλων των μικρών παιδιών, της διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών λειτουργών και του προσωπικού του Σταθμού, παρέδωσαν τον εξοπλισμό, καθώς και μικρά συμβολικά δώρα στο κάθε παιδί, δίνοντας την υπόσχεση ότι ο Ναυτικός Όμιλος, επειδή γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η οποιαδήποτε προσφορά που απευθύνεται σε παιδιά, θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που ο Παιδικός Σταθμός επιτελεί.