ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ Camp, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΩΡΩΠΟΥ

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, ο Ναυτικός Όμιλος Ωρωπού, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση, έγινε μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, παρουσία όλων των αθλητών, μελών και φίλων του ομίλου, αλλά και με την παρουσία των αθλητών, προπονητών και γονιών των φιλοξενούμενων ομίλων στο προπονητικό camp.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Οικονομάκος Ιωάννης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και ο κ. Μπέης Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Από την πίτα των αθλητών, τυχερός ήταν ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Δήλεσι Εμμανουηλίδης Ιωάννης, ο οποίος κέρδισε ένα ιστιοπλοϊκό μπουφάν, προσφορά της εταιρείας Magic Marine, χορηγού του προπονητικού Camp   .

Από την πίτα των φίλων, τυχερός ήταν ο κ. Μπέης Ιωάννης, μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, στον οποίο προσφέρθηκε ένα γούρι.

Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε προπονητικό camp, για σκάφη τύπου Optimist & Laser 4.7, με την επίβλεψη και τις οδηγίες των προπονητών μας, Τριαντάφυλλου Αποστόλου & Λάζαρου Θεοδοσιάση, οι οποίοι ανέλυσαν στους αθλητές, τακτική τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, όσο και σε πρακτικό, σε στεριά και θάλασσα.

 

 Το camp, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρότι στην περιοχή έπνεαν, ισχυροί νότιοι άνεμοι, που έκαναν την προσπάθεια των αθλητών στη θάλασσα πολύ έντονη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τους αθλητές, προπονητές των ομίλων που συμμετείχαν στο Camp, που με την προσπάθεια τους, δημιούργησαν τις προοπτικές για μια επιτυχή διοργάνωση.

Οι όμιλοι που συμμετείχαν είναι:

  • Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης.
  • Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χαλκίδας.
  • Ναυτικός Όμιλος Δήλεσι.
  • Ναυτικός Όμιλος Ερέτριας.
  • Ναυτικός Όμιλος Αγίων Αποστόλων.
  • Ναυτικός Όμιλος Ωρωπού.