Τελείωσε το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα LASER 4.7 που διεξήχθη στο Balaton της Ουγγαρίας από 6 έως 13 Ιουλίου 2013.

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ωρωπού συγχαίρει όλους τους αθλητές της Ελληνικής αποστολής που έλαβαν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

  Πιστεύουμε πως ήταν μια σπουδαία εμπειρία για τους αθλητές του ομίλου μας που για πρώτη φορά ταξίδεψαν εκτός των συνόρων της χώρας μας τιμώντας τον τόπο μας και τις αξίες του αθλητισμού.

Σημαντικότερο όλων είναι η συμμετοχή, η προσπάθεια και η ανάδειξη της αθλητικής εντιμότητας.

  Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον προπονητή μας Λάζαρο Θεοδοσιάδη που συνόδεψε τους αθλητές μας για 13 μέρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7. Λίγοι από εμάς γνωρίζουν πως θυσίασε την εξεταστική του (φοιτητής πανεπιστημίου) για τον σκοπό αυτό. Πρωταθλητής ο ίδιος (6ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 στη Νότιο Αφρική 2008) , είναι αυτός που πίστεψε και συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες των αθλητών μας και μας παρότρυνε για την συμμετοχή μας στον αγώνα αυτό.

  Ευχαριστούμε τους φίλους προπονητές και τους παράγοντες από τους άλλους ομίλους, για την συνεργασία μας και την επιτυχή ολοκλήρωση της Ελληνικής αποστολής!

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στον Δήμο Ωρωπού για την ομόφωνη στήριξη οικονομικής βοήθειας 4.000 ευρώ , τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκουτσίου για την ευγενική χορηγία ποσού 1.000 ευρώ , τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας που από το υστέρημα τους έκαναν πραγματικότητα την αποστολή αυτή!

 

 

ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα Κορίτσια (κάτω των 16)

40 συμμετοχές22, Μάμαλη Δαναή


26, Προβελέγγιου ΑμαλίαΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα Κορίτσια (κάτω των 18)

109 συμμετοχές68, Μάμαλη Δαναή


77, Προβελέγγιου ΑμαλίαΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα Κορίτσια (κάτω των 16)

43 συμμετοχές

23, Μάμαλη Δαναή

27, Προβελέγγιου ΑμαλίαΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα Κορίτσια (κάτω των 18)

130 συμμετοχές76, Μάμαλη Δαναή


86, Προβελέγγιου Αμαλία


ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα Αγόρια (κάτω των 16)

92 συμμετοχές

43, Ταμπάκης Νικήτας


ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα Αγόρια (κάτω των 18)

206 συμμετοχές

116, Ταμπάκης ΝικήταςΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα Αγόρια (κάτω των 16)

105 συμμετοχές

55, Ταμπάκης ΝικήταςΠΑΓΚΟΣΜΙΟ Πρωτάθλημα Αγόρια (κάτω των 18)

239 συμμετοχές148, Ταμπάκης Νικήτας

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού στην Ουγγαρία

Βρίσκονται  ήδη από χθές οι αθλητές του Ομίλου μας στην στην λίμνη Balaton της   Ουγγαρίας για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7.

Τους ευχόμαστε να απολαύσουν όσο πιο πολύ μπορούν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που τους προσφέρεται και να έχουν καλή επιτυχία!