Παγκόσμια διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Ωρωπού, ΑΝΕΤΕΙΛΕ από την Ιαπωνία !

hhhh

<<Κάτι χαράζει και το σφιχτοκρατώ>>, έγραφε ο Κωστής Παλαμάς και αυτό που χάραξε για τους αθλητές-αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, είναι όντως εξαιρετικά ελπιδοφόρο.

Η παρουσία του Ομίλου μας στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 2014 στο Karatsu της Ιαπωνίας, συνοδεύτηκε από μία διεθνή διάκριση. Η αθλήτρια Αμαλία Προβελεγγίου, μας έκανε υπερήφανους κερδίζοντας επάξια την 3η θέση στην κατηγορία της (under 16) και την 8η θέση γενικής , που αποτελεί την σημαντικότερη διάκριση για την Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σημαντικές, όμως, ήταν και οι επιδόσεις των υπολοίπων μελών του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού, όπως φαίνεται από τον γενικό πίνακα κατάταξης των Ελλήνων αθλητών-αθλητριών.

Συγκεκριμένα ,τα αποτελέσματα για όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής Laser 4,7 έχουν ως εξής :

Αγόρια

8ος Γενικής & 2ος κάτω των 16 ετών Χουσιάδας Κωνσ/νος Οδυσσέας (Ν.Ο. Βουλιαγμένης)

26ος Ταμπάκης Νικήτας (Ν.Ο. Ωρωπού)

36ος Πόππης Ιωάννης (Ν.Ο. Ν. Μάκρης)

38ος Τσαραμύρσης Πάτροκλος – Θεόδορος (Ν.Ο. Ελληνικών Θαλασσών)

42ος Αλυγιζάκης Λεωνίδας (Ν.Ο. Ραφήνας)

52ος Καραδήμας Μάριος (Ν.Ο. Καλαμακίου)

55ος Μακρής Απόστολος (Ν.Ο. Ο.Σ.Φ.Π)

60ος Θανάσουλας Κωνσταντίνος (Ι.Ο. Πειραιώς)

Κορίτσια

Γενικής & 3η κάτω των 16 ετών Προβελεγγίου Αμαλία (Ν.Ο. Ωρωπού)

9η Παλαιού Κυριακή (Ι.Ο. Πειραιώς)

15η Μάμαλη Δανάη (Ν.Ο. Ωρωπού)

21η Τσάλτα Ελένη  και 10η κάτω των 16 ετών (Ν.Ο. Ωρωπού)

Βασικός συντελεστής της επιτυχούς παρουσίας των αθλητών-αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού ήταν ο προπονητής μας Λάζαρος Θεοδοσιάδης ο οποίος διαβλέποντας το ταλέντο αλλά και την αγωνιστική διάθεση των παιδιών, τους παρακίνησε να λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως στο άθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι χορηγοί του Ομίλου μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ωρωπού, καθώς η οικονομική συνεισφορά τους ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση του μακρινού αυτού ταξιδιού.

Σε αθλητικό επίπεδο, θερμές είναι οι ευχαριστίες όλων και προς τον προπονητή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά Ισίδωρου Δαρζέντα, ο οποίος εκτός των άλλων ανέλαβε και το μεγαλύτερο βάρος της εκπροσώπησης της ελληνικής αποστολής στην Ιαπωνία.

DSCN3232

DCIM100GOPRO

ΟΜΙΛΟΣ 2

 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ωρωπού στην Ιαπωνία.

 Αναχώρισε χθες το μεσημέρι η Ελληνική αποστολή & μαζί της οι αθλητές του ομίλου μας για το Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα Laser 4.7 που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία. Αναμένεται να φτάσουν σήμερα το απόγευμα στο Karatsu, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους ιστιοπλοικούς αγώνες.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία!

 

DSCN3160

DSCN3162

DSCN3168

Ο Ωρωπός στην Ιαπωνία

DSCN2924
Άλλη μια λαμπρή αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται .
Αυτός ο χρόνος μας έστεψε με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντας μας το »Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist και την εισαγωγή αθλητή μας στην Εθνική ομάδα Laser 4,7.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων & Ε.Π. Ωρωπού στηριζόμενος έμπρακτα σε όλη αυτή την εξαιρετική πορεία του, από τα μέλη, τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, τους γονείς, τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στη θέση να κατακτήσει πιο υψηλούς στόχους.
Οι αθλητές του ομίλου μας ανοίγουν τα πανιά τους έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στη μακρινή Ιαπωνία , θα εκπροσωπήσουν τα χρώματα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser 4,7 που θα διεξαχθεί στο Karatsu 8 έως 15 Αυγούστου 2014.
Η Αμαλία Προβελεγγίου (Εθνική Ομάδα Laser 4,7), η Δανάη Μάμαλη, η Ελίνα Τσάλτα, ο Νικήτας Ταμπάκης & ο προπονητής τους Λάζαρος Θεοδοσιάδης καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχουν μια διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η προετοιμασία τους δύσκολη, σκληρή και επίπονη.
Η αγάπη τους όμως για την θάλασσα μεγάλη.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες αλλά και ως Δημότες Ωρωπού .