Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ομίλου μας!

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου μας.

Τη χαρά μας για την διεξαγωγή της όμορφης εκδήλωσης, στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας, επιστέγασε η αναγνώριση της 20χρονης δράσης και του έργου μας από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους φορείς της περιοχής μας.

Όλοι οι ομιλητές, με πρώτο τον Δήμαρχό μας κ. Οικονομάκο Γιάννη, καθώς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Γιασεμάκης Γιώργος και Ρούσσης Θωμάς, ανεπιφύλακτα εξέφρασαν την πεποίθησή τους, ότι ο Όμιλός μας θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ομόφωνα, και είναι προς τιμήν τους, όλοι αναγνώρισαν ότι οι κτιριακές υποδομές είναι προαπαιτούμενο για την επιβράβευση μιας τέτοιας διαδρομής και με μεγάλη συγκίνηση, τους ακούσαμε να δεσμεύονται και να εγγυώνται, ότι οι εγκαταστάσεις αυτές και ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων Ωρωπού, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Όνειρο όλων μας, είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ναυταθλητικού κέντρου, που θα είναι αντάξιο των συμπολιτών μας και κόσμημα για το Δήμο μας, πόλος έλξης αθλητικών διοργανώσεων σε πανελλήνιο και γιατί όχι σε, ευρωπαικό επίπεδο.

Δική μας δέσμευση είναι ότι, αφού πλέον οι Δημοτικοί μας Άρχοντες αναγνωρίζουν την αξία που θα προσδώσει στον Ωρωπό μας και στους ανθρώπους του, η ανάπτυξη Υψηλού Επιπέδου ναυταθλητικών δραστηριοτήτων, εμείς, μαζί με όσους διακατέχονται από το ίδιο πνεύμα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πραγματοποίησή αυτού του σκοπού.

Οι προσπάθειες και οι κόποι του συνόλου των μελών του Ναυτικού Ομίλου και του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν ως αποτέλεσμα την εκπληκτική πρόοδο και άνοδο των αθλητικών τμημάτων μας, σε σημείο που οι Πανελληνίως αναγνωρισμένες διακρίσεις μας, να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την αρμόδια για το χώρο μας Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δηλώνοντας δημοσίως ότι αποτελούμε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στο Ναυτικό Αθλητισμό.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο!

Τιμώντας μας ιδιαίτερα, στην εκδήλωση μας παρευρέθησαν και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό, οι:

O Δήμαρχος Ωρωπού κ. Οικονομάκος Ιωάννης

Η Λιμενάρχης Ωρωπού Κα. Ευαγγελία Τσιμπούκη

Ο Πρόεδρος Δημ. Λιμενικού Ταμείου κ. Καμπιώτης Διονύσης

Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Ανυφαντής Κωνσταντίνος

Ο κ. Γιασεμάκης Γιώργος υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Ο κ. Ρούσσης Θωμάς υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλιάσκος Ευάγγελος

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λέκκας Ανδρέας

Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσεκρετζής Χρήστος

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πέππας Παναγιώτης

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήρχος Δημήτρης

Ο Αντιδήμαρχος κ. Πάντος Βαγγέλης,

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ. Μελέτης Βρούβας, Κα. Βαρνάβα Ελένη, Κα. Κοντογιάννη Αλέκα, κ. Κιούσης Δημήτρης,  κ. Λίτσας Κωνσταντίνος, κ. Αρμυριώτης Γιώργος, κ. Βασιλάκος Παναγιώτης,  κ. Μπόρσης Βασίλης, Κα. Στεργίου Ιωάννα.

Μέλη Τοπικών Συμβουλίων, η Κα Αφθονιάτη Ευαγγελία, και ο κ. Ζαχαράτος Γιώργος

Ο Αντιπρόεδρος Νομικού Προσώπου Δήμου Ωρωπού κ. Κουτσιβίτης Γιώργος

Από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος κ. Αδαμόπουλος Αριστείδης, και ο ταμίας κ. Μπέης Ιωάννης .

Από τον χώρο του αθλητισμού, ο Μπουγιούρης Αντώνης Παγκόσμιος και Ευρωπαικός Πρωταθλητής ιστιοπλοΐας στην κατηγορία Laser standard, ο Μίτας Ευθύμης χρυσός πρωταθλητής στην σκοποβολή με παγκόσμιο ρεκόρ, η Ανανιάδου Ευτυχία πρωταθλήτρια και με τον τίτλο της καλύτερης Ελληνίδας στην άρση βαρών γυναικών.

Ευχαριστούμε και όλους τους Συλλόγους και τους αντιπροσώπους των Σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

                   

Οι  ανακαινισμένες εγκαταστάσεις  μας

     

     

Share this nice post: