Ο Ωρωπός στην Ιαπωνία

DSCN2924
Άλλη μια λαμπρή αθλητική χρονιά ολοκληρώνεται .
Αυτός ο χρόνος μας έστεψε με απόλυτη επιτυχία, χαρίζοντας μας το »Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist και την εισαγωγή αθλητή μας στην Εθνική ομάδα Laser 4,7.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων & Ε.Π. Ωρωπού στηριζόμενος έμπρακτα σε όλη αυτή την εξαιρετική πορεία του, από τα μέλη, τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου μας, τους γονείς, τους προπονητές και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται στη θέση να κατακτήσει πιο υψηλούς στόχους.
Οι αθλητές του ομίλου μας ανοίγουν τα πανιά τους έξω από τα σύνορα της χώρας μας. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, στη μακρινή Ιαπωνία , θα εκπροσωπήσουν τα χρώματα της Ελλάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Laser 4,7 που θα διεξαχθεί στο Karatsu 8 έως 15 Αυγούστου 2014.
Η Αμαλία Προβελεγγίου (Εθνική Ομάδα Laser 4,7), η Δανάη Μάμαλη, η Ελίνα Τσάλτα, ο Νικήτας Ταμπάκης & ο προπονητής τους Λάζαρος Θεοδοσιάδης καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχουν μια διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η προετοιμασία τους δύσκολη, σκληρή και επίπονη.
Η αγάπη τους όμως για την θάλασσα μεγάλη.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες αλλά και ως Δημότες Ωρωπού .

Share this nice post: