Παγκόσμια διάκριση για τον Ναυτικό Όμιλο Ωρωπού, ΑΝΕΤΕΙΛΕ από την Ιαπωνία !

hhhh

<<Κάτι χαράζει και το σφιχτοκρατώ>>, έγραφε ο Κωστής Παλαμάς και αυτό που χάραξε για τους αθλητές-αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, είναι όντως εξαιρετικά ελπιδοφόρο.

Η παρουσία του Ομίλου μας στο πλαίσιο της Ελληνικής συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Laser 4,7 2014 στο Karatsu της Ιαπωνίας, συνοδεύτηκε από μία διεθνή διάκριση. Η αθλήτρια Αμαλία Προβελεγγίου, μας έκανε υπερήφανους κερδίζοντας επάξια την 3η θέση στην κατηγορία της (under 16) και την 8η θέση γενικής , που αποτελεί την σημαντικότερη διάκριση για την Ελλάδα στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σημαντικές, όμως, ήταν και οι επιδόσεις των υπολοίπων μελών του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού, όπως φαίνεται από τον γενικό πίνακα κατάταξης των Ελλήνων αθλητών-αθλητριών.

Συγκεκριμένα ,τα αποτελέσματα για όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής Laser 4,7 έχουν ως εξής :

Αγόρια

8ος Γενικής & 2ος κάτω των 16 ετών Χουσιάδας Κωνσ/νος Οδυσσέας (Ν.Ο. Βουλιαγμένης)

26ος Ταμπάκης Νικήτας (Ν.Ο. Ωρωπού)

36ος Πόππης Ιωάννης (Ν.Ο. Ν. Μάκρης)

38ος Τσαραμύρσης Πάτροκλος – Θεόδορος (Ν.Ο. Ελληνικών Θαλασσών)

42ος Αλυγιζάκης Λεωνίδας (Ν.Ο. Ραφήνας)

52ος Καραδήμας Μάριος (Ν.Ο. Καλαμακίου)

55ος Μακρής Απόστολος (Ν.Ο. Ο.Σ.Φ.Π)

60ος Θανάσουλας Κωνσταντίνος (Ι.Ο. Πειραιώς)

Κορίτσια

Γενικής & 3η κάτω των 16 ετών Προβελεγγίου Αμαλία (Ν.Ο. Ωρωπού)

9η Παλαιού Κυριακή (Ι.Ο. Πειραιώς)

15η Μάμαλη Δανάη (Ν.Ο. Ωρωπού)

21η Τσάλτα Ελένη  και 10η κάτω των 16 ετών (Ν.Ο. Ωρωπού)

Βασικός συντελεστής της επιτυχούς παρουσίας των αθλητών-αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Ωρωπού ήταν ο προπονητής μας Λάζαρος Θεοδοσιάδης ο οποίος διαβλέποντας το ταλέντο αλλά και την αγωνιστική διάθεση των παιδιών, τους παρακίνησε να λάβουν μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση που γίνεται παγκοσμίως στο άθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης οι χορηγοί του Ομίλου μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Ωρωπού, καθώς η οικονομική συνεισφορά τους ήταν καθοριστική για την πραγματοποίηση του μακρινού αυτού ταξιδιού.

Σε αθλητικό επίπεδο, θερμές είναι οι ευχαριστίες όλων και προς τον προπονητή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά Ισίδωρου Δαρζέντα, ο οποίος εκτός των άλλων ανέλαβε και το μεγαλύτερο βάρος της εκπροσώπησης της ελληνικής αποστολής στην Ιαπωνία.

DSCN3232

DCIM100GOPRO

ΟΜΙΛΟΣ 2

 

 

Share this nice post: