Κοινωνική Προσφορά του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού στον Παιδικό Σταθμό Σκάλας Ωρωπού

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Ναυτικός Όμιλος Ν. Παλατίων Ωρωπού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διεύθυνσης του Παιδικού Σταθμού Σκάλας Ωρωπού, σχετικά με την έλλειψη εξοπλισμού, απαραίτητου για την λειτουργία του, κυρίως στις σημερινές ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες .

Η απόφαση του Δ.Σ,  του Ναυτικού Ομίλου Ν. Παλατίων Ωρωπού, να προχωρήσει στην αγορά του εξοπλισμού και στην παραχώρησή του στο Παιδικό Σταθμό, παρά τα οικονομικά προβλήματα που και ο Ναυτικός Όμιλος αντιμετωπίζει, έχει έναν εξαιρετικά συμβολικό χαρακτήρα.

 

Η αλληλεγγύη, μεταξύ των πολιτών, είναι η μοναδική προοπτική για την έξοδο από την κρίση που βιώνει η κοινωνία μας. 

Η δράση ολοκληρώθηκε εν μέσω Χριστουγέννων, με την επίσκεψη εκπροσώπων του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού.

Εκεί, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική εορτή, παρουσία όλων των μικρών παιδιών, της διεύθυνσης, των εκπαιδευτικών λειτουργών και του προσωπικού του Σταθμού, παρέδωσαν τον εξοπλισμό, καθώς και μικρά συμβολικά δώρα στο κάθε παιδί, δίνοντας την υπόσχεση ότι ο Ναυτικός Όμιλος, επειδή γνωρίζει καλά πόσο σημαντική είναι η οποιαδήποτε προσφορά που απευθύνεται σε παιδιά, θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που ο Παιδικός Σταθμός επιτελεί.

 

Share this nice post: