Σχετικά με μας

Ο Ναυτικός Όμιλος Νέων Παλατίων & Ευρύτερης Περιοχής Ωρωπού είναι ένας ναυταθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1993, δραστηριοποιείται στην περιοχή του Νοτίου Ευβοϊκού και έχει εγγεγραμμένα 100 μέλη.

Ο ‘Ομιλος τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε μια δυνατή προσπάθεια να αναπτύξει το άθλημα της ιστιοπλοΐας στη περιοχή. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς, αφού ξεκινώντας  με μόλις 1 παιδί και ένα παλιό σκάφος τύπου optimist, βρίσκεται αυτή τη στιγμή με αγωνιστική, προαγωνιστική ομάδα και ακαδημίες.

Η έδρα του είναι στο Λιμάνι Ωρωπού και αποτελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (http://www.eio.gr). Η διοίκηση του Ομίλου αποτελείται από 9 μέλη τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.

Το έργο του ομίλου στο χώρο της ιστιοπλοΐας συμβάλει, μέσω της νεολαίας, στην ανάπτυξη της χώρας καθώς κυριότερος σκοπός του είναι η μετάδοση της αγάπης για τη θάλασσα και η ανάπτυξη του ναυταθλητισμού.

Ο ‘Ομιλος, παρέχει στους  αθλητές όλα όσα χρειάζονται (υλικά, προπονητές, αναλώσιμα κλπ), γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με την ιστιοπλοΐα παιδιά που διαφορετικά δεν θα είχαν την ευκαιρία.

Ο Όμιλος με ενεργή συμμετοχή σε περιφερειακούς και  Πανελλήνιους αγώνες είναι περήφανος που οι αθλητές του μέσα από τη προσπάθεια που καταβάλουν κάνουν πράξη τα αθλητικά ιδεώδη μετατρέποντας τις δυνατότητες του κάθε νέου σε ικανότητες.

Η αγωνιστική ομάδα Optimist του ομίλου, συμμετέχει σε όλους τους αγώνες που διοργανώνονται από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ανήκουν στην περιφέρεια Ευβοϊκού, σε πλήθος άλλων διασυλλογικών αγώνων εκτός περιφέρειας  καθώς και στους Πανελλήνιους αγώνες.

One thought on “Σχετικά με μας

  1. Πολλα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο για την διοργάνωση των αγώνων σας!Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το κάλεσμα σας ήταν να μεγάλο μάθημα για εμάς !!!Και πάλι συγχαρητήρια !!!!!

Comments are closed.